Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

09. 01. 2024

Vánoční večírek s AVAPS

Ohlédnutí za vánočním večírkem

Rádi bychom se s vámi podělili o vzpomínky na náš úžasný vánoční večírek, který jsme společně zažili v prosinci. Kulturní centrum Rychta se proměnilo v kouzelné prostředí plné radosti a vánoční atmosféry. Sešli jsme se v hojném počtu, abychom společně oslavili Vánoce a konec roku 2023. Živá kapela nás zavedla do tanečního víru, a když DJ převzal štafetu, bylo nám jasné, že se budeme bavit až do pozdních nočních hodin.

Nejenže jsme si užívali skvělé hudby a tance, ale na naší party se objevili i někteří nečekaní hosté! Král Jelimán nás překvapil svou návštěvou, Wensday z Addamsovy rodiny nás rozproudila svou excentrickou přítomností a čert z Princezny ze mlejna dodal večírku kouzelný nádech.

Za organizaci a moderování celého večírku vděčíme zejména Věrce Rausové a Páje Novotné, kterým z celého srdce děkujeme za veškeré úsilí a zapojení, které do příprav večírku vložily. A samozřejmě díky patří i všem zaměstnancům AVAPS za jejich skvělé pracovní nasazení v celém roce 2023. Jste neuvěřitelný tým!

Těšíme se na další společné akce a doufáme, že příští vánoční večírek bude alespoň stejně úspěšný jako ten letošní! 

Tým AVAPS

AVAPS s.r.o.
U Obalovny 488
250 67 Klecany
Česká republika
Zobrazit celou mapu